Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Βροχή αποκαλύψεων στα blogs της Σαλαμίνας


Οι αναγνώστες των blogs στης Σαλαμίνας μένουν εμβρόντητοι μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για πράξεις και παραλήψεις του περισπούδαστου νέου δημάρχου, η δε νέα δημοτική νομενκλατούρα ψάχνει απελπισμένη να βρει τις ταυτότητες των bloggers και τους πληροφοριοδότες τους μέσα από το δημαρχείο.

Η υπόθεση ανετέθη στον γνωστό σ’ όλους μας «άστο το ‘χω ταχτοποιήσει εγώ» ο οποίος περιφέρετε συνωμοτικά από γραφείο σε γραφείο για να ανακαλύψει φαντάσματα. Να του υπενθυμίσουμε μόνο, ότι η λαμογιά δεν είναι κρατικό μυστικό για να το κρύβουμε από τα blogs, είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από το νόμο.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικές αποκαλύψεις στην Δημοτική Καραμούζα (εδώ) σχετικά με την προσφυγή της και Ρούλας Νάννου όσον αφορά την σύνθεση του λιμενικού ταμείου και στο Salamis News σχετικά με την προσφυγή της για τα 108.000 Ευρώ στον Project manager (εδώ) η οποία και δικαιώθηκε.

Φυσικά αυτά είναι μόνο η αρχή των αποκαλύψεων μια και τα πολύ σοβαρά έρχονται.
Το Καλοκαίρι του ‘11 θα ‘ναι πολύ καυτό για την νέα δημοτική αρχή. Ήδη οι αποχωρήσεις από το φλεγόμενο καράβι της «Πρωτοβουλίας πολιτών Σαλαμίνας» άρχισαν θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στο Καλοκαίρι μια κι ο δήμαρχος ανήμπορος πλέον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα βγάζει λακωνικά δελτία τύπου ή για θέμα «τηλεοπτικού» ενδιαφέροντος.
Θέματα που μαστίζουν τον τόπο όπως υδατοκαλλιέργειες, λατομείο, κα παραμένουν εκτός δημαρχιακού ενδιαφέροντος παρά τις σχεδόν καθημερινές αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου