Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ωχ, το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου. Πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο ο καημένος ο δήμαρχος

πηγή: ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ

Πινόκιο Νο: 2
Το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου ο δήμαρχος από την κατακραυγή τωνblogs για την απρεπή, αντιδεοντολογική όσο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του στην αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Μπίλλια. Μια διαγραφή που και στο μέλλον, θα ‘χει τον χρόνο να το μετανιώσει πολλές, πολλές φορές ακόμα!!
Ψεύδεται ασύστολα με το σημερινό του δελτίο τύπου και την αναφορά του σε ολομέλεια προ του τακτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου.
Δήμαρχε μπορούν να βγουν δημόσια στελέχη σου όπως: Γιάννης Τσαλίκογλου, Μάνος Δερτούζος, Αντώνης Τσαλιαγκός, Νίκος Φουρίκης, Γιώργος Κουτσιλαίος, Λεονίδας Σταμπουλής, και τόσοι άλλοι για να τον επιβεβαιώσουν (;;) (γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι φορούν τα παντελόνια όχι γιατί κρυώνουν); Όχι βέβαια και το ξέρεις καλά!!!
Αλήθεια, για άλλη μια φορά, ποιος απολίτικος και λειψός εγκέφαλος σε ξαναπαρέσυρε στην έκδοση και αυτού του νέου δελτίου τύπου; Δεν έχεις ένα σοβαρό άτομο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη;
Αν ήσουν άπειρος θα σε δικαιολογούσα, με την δική σου εμπειρία όμως είσαι επιεικώς απαράδεκτος κι έχεις προσωπικά την ευθύνη. Τουλάχιστον σταμάτα εδώ.
Οι καλά γνωρίζοντες και παρεπιδημούντες στην «Ιερουσαλήμ» το γνωρίζουν καλά και το χειρότερο έχουν και 4/5 ηχογραφημένες δηλώσεις στα κινητά τους για του λόγου το αληθές.
Πρόταση, για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο που η υπεροψία σου σ’ έριξε.
Στο επόμενο συμβούλιο να καταθέσει την παραίτηση του από τον συνδυασμό σου ο ίδιος ο κ. Μπίλλιας μια και το ‘χει το δικαίωμα από τον Καλλικράτη ώστε να λήξει και τυπικά το θέμα, δεν πιστεύω να ‘χει αντίρρηση είναι πολύ καλό παιδί για να ταλαιπωρήσει τον συνδυασμό που τον εξέλεξε. Απλά, ζήτησε του το και θα το ‘χεις.

Σαλαμίνα 20 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της Δημοτικής παράταξης, διεγράφη από τα μέλη του Συνδυασμού ο κ. Γεώργιος Μπίλιας.
Το γεγονός ανακοινώθηκε κατά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου