Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

σκλαβοπάζαρα….. και δήμος Σαλαμίνας !!!

Γιαούρτι;;; Μην το φάτε... ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ!!

 
Περίεργα συναισθήματα…
Για άλλη μια φορά οι γνωστοί λασπολόγοι - συκοφάντες προσπαθούν με υποβολιμαία και κατευθυνόμενα κείμενα να αποτυπώσουν την αρρωστημένη φαντασία τους.
Αυτή την φορά παρουσίασαν ως δήθεν δαρμένο από αγανακτισμένους εθελοντές τον Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Γι άλλη μια φορά τους λέμε ότι οι ηλεκτρονικοί κουκουλοφόροι δεν μπορούν και δεν θα σταματήσουν την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θα προχωρήσει στο έργο της. 

Μπράβο δήμαρχε πάνω τους γιατί όπως φαίνεται, αυτοί οι κουκουλοφόροι μπλοκάκιδες, τα έχουν βρει με τον λατόμο και τους υδατοκαλλιεργητές τα παίρνουν γενικώς για να σε διαβάλλουν.
Βούλωσε τους λοιπόν το στόμα τώρα και κάλεσε τον λαό της Σαλαμίνας με το γνωστό σου πύρινο λόγο σε εγρήγορση για μεθαύριο Τρίτη 26 Ιουλίου που συζητούνται τα θέματα στην περιφέρεια.
Βάλε και 2 πούλμαν όπως έβαζες για τους μαθητές και δασκάλους του δημοτικού σχολείου των Παλουκίων, να πάμε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ! ! !
·        ΕΞΩ οι υδατοκαλλιέργειες απ’ το νησί μας, ΚΑΜΙΑ νέα άδεια ΚΑΜΙΑ ανανέωση στις παλιές που λήγουν εδώ και τώρα.
·        ΕΞΩ κι ο λατόμος, και να ξανακλείσεις την Λεωφόρο Φανερωμένης τώρα για να δεις πως μαζεύεις κόσμο όχι όπως τότε τρεις κι ο Κούκος ! ! !
Κάντο και τότε να δεις πως πείθεις κι άσε τα δελτία τύπου της πλάκας για άλλους.
Αν όμως δεν το κάνεις αντιλαμβανόμαστε το στρίμωγμα της υπόθεσης, τότε ποιος είναι ο λασπολόγος; Ποιος είναι ο λαοπλάνος; Ποιος είναι ο πραγματικός Κουκουλοφόρος;
Γι’ αυτό σου λέω δήμαρχε, στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί
Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου